Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık Belediyesi'nden karla mücadele çalışması

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediyesi karla mücadele ekiplerince ilçe merkezinde kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

        Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede iki günden beri devam eden yoğun kar yağışı süresince belediye ekiplerinin iki iş makinesiyle gece gündüz çalışarak ilçe merkezindeki ana arterler başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

        Çalışkan,"Vatandaşlarımızın kış şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için ekiplerimiz büyük bir titizlikle çalışmaktadırlar. Ağır kış şartlarında oluşabilecek her türlü olumsuzluklara karşı ekiplerimiz 24 saat hazır tutulmaktadır. Karlanma ve buzlanmaya karşı ana cadde ve sokaklar başta olmak üzere okul güzergahları ile yaya yürüyüş alanları da temizlenmektedir" dedi.(MA-EFE)

        30.12.2016 13:09:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler