Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik PTT Baş Müdürü Bozkurt, Osmaneli Belediye Başkanı Şahin'i ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Zeki Ceyhan

        BİLECİK (İHA) - Bilecik PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret etti.

        Osmaneli Belediyesi, devam ettirmekte olduğu kültürel çalışmalar kapsamında Bilecik PTT Başmüdürlüğü'ne özel posta pulları bastırılmıştı. Bu posta pullarında Osmaneli'nin tarihi değerleri olan Rüstem Paşa Camii, Aya Yorgi Kilisesi, Geleneksel Osmaneli Evleri yer almıştı. Osmaneli Belediyesinin yapmış olduğu bu önemli yeniliğe yerel ve ulusal basın da büyük bir ilgi göstermişti. Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan bu çalışmadan sonra Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Belediye Başkanı Münür Şahin'i yeniden makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Bilecik PTT Başmüdürü Bozkurt, Osmaneli Belediyesi'ne kargo faaliyetlerinde indirim uygulayacağının müjdesini verdi. Öte yandan 2016 yılında bastırılan 6 posta puluna ilaveten 2017 yılında da yeni posta pulları eklenecek. Basılan pullar yine önümüzdeki yıl açılacak olan Osmaneli Belediyesi Mübadele Müzesinde de sergilenecek.

        Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bu güzel çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada "Osmaneli'ni alt yapı üst yapı çalışmalarının yanı sıra kültürel faaliyetlerle de geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bunun için özellikle ayrı bir çaba sarf ediyoruz. İlçemiz Osmaneli'nin çehresi değişirken ve güzelleşirken tarihi dokusuna ve mirasına da en güzel şekilde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt'a ilçemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        (ZC-MET-Y)

        30.12.2016 11:18:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler