Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sözleşmeli öğretmenlerin hizmet sözleşmeleri yenilendi

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan sözleşmeli öğretmenlerin hizmet sözleşmeleri imzalandı.

        Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan sözleşmeli öğretmenlerin hizmet sözleşmelerini yenileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, hayırlı olması dileklerinde bulundu. Ceylani, "Tuşba ilçemizi tercih eden 161 öğretmenimiz göreve başladılar. Geçtiğimiz aylarda sizler önemli sınav maratonundan başarı elde ederek ilçemizi tercih etmiştiniz ve kısa süre içerisinde okullarınızda görev almış olduğunuz süre içerisinde sizlerin performansınızdan memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Sizlerle birlikte okullarımızda oluşacak sinerjinin öğrencilerimize başarı ve mutluluklar getireceği kanaatindeyiz. Sizden atandığınız okul ve kurumda iyi bir iletişim kurmanızı; öğrenci, veli ve diğer paydaşlarla birlikte eğitim kalitesinin artırılması için Fatih Projesi ile teknolojinin imkânlarını en üst seviyede öğrencilerimize sunmanızı bekliyorum. Tuşba Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarında göreve başlayan ve sözleşme tarihi sürecinde öğretmenlerimizin yasalar ve ilgili mevzuat çerçevesinde layıkıyla görevlerini ifa edeceklerini ve böylece ilçemize akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılar getireceklerine inanıyorum. Eğitim camiamıza, ilçemize ve tüm paydaşlara hayırlı olmasını dilerim" dedi.

        (MSA-Y)

        30.12.2016 11:19:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler