Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buzlu cadde ve sokaklar tuzlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması başlatıldığı belirtildi. Yoğun kar yağışı ile birlikte ilçede yollarda buzlanmanın yaşanması üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Belediye tarafından görevlendirilen ekip tüm cadde ve sokaklarda tuzlama çalışması başlattı.

        Sürücülerin ve yayaların zorluk yaşamaması için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "Araç ve yaya trafiğinde yaşanacak olumsuzlukları önlemek için kar yağışı ile birlikte oluşan buzlanma ve don olaylarına karşı Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçedeki ana arter ve sokaklarda kar temizliği ile tuzlama çalışması yapıyor. Oluşturulan ekip, ilçenin çeşitli yerlerine yaklaşık 5 ton kumlu tuzu buzlu yollara döktü. İlçe merkezinde başlayan tuzlama çalışmaları mahalle aralarında da devam etmektedir. Sınırlı araç ve ekipman ile vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz nöbetleşe görevlendirip çalışmalarımız 7/24 saat devam etmektedir " diye konuştu.(MB-EFE)

        30.12.2016 11:22:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler