Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'da cinayet

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde çobanlık yapan bir kişi göğsünden yakın mesafeden ateşlenen silah ile vurularak öldürülmüş halde bulundu.

        Edinilen bilgiye göre, Kemaliye ilçesine bağlı Karapınar mahallesi Salkımlı mezrasında meydana gelen olayda, çobanlık yapan Kenan Hurma (35), sürüsünü sabah otlatmaya çıkardı ve geri dönmedi. Bunun üzerine köylüler Hurma'yı aramaya başladı. Hurma, uzun aramaların sonucunda köyün yakınındaki kıyı mezrasında yerleşim yerine yaklaşık 200 metre yakınlıkta göğsünden silahla vurulmuş şekilde ölü bulundu. Olay yeri incelemesinin ardından Kıyı mezrasından bir kişi gözaltına alınırken; Hurma'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Savcılık olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

        (AA-AA-Y)

        31.12.2016 11:19:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler