Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2016'nın son OSB toplantısı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Tuna İşleyen

        Kamera : Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2016 yılının son OSB toplantısı gerçekleşti.

        Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.

        Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Tavşanlı Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, müteşebbis heyet üyeleri ve bazı daire müdürleri katıldı.

        Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısında; 2016 yılı 3. Dönem Yönetim ve Denetleme Kurulu ara raporları, 2017 yılı yatırımları görüşüldü.

        Bu arada Tavşanlı Belediyesi tarafından ilçe Emniyet Müdürlüğüne hediye edilen otomobilin anahtarını Vali Ahmet Hamdi Nayir, ilçe Emniyet Müdürü Turgay Temel'e teslim etti.

        Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ilçeye geliş nedeni ile ilgili yaptığı açıklamada ; Tavşanlı'ya geliş sebebimiz hem yeni göreve başlayan Kaymakam Yüksel Kara'ya hayırlı olsun ziyareti hem de 2016 yılının son OSB Müteşebbis heyeti toplantısını gerçekleştireceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu arada belediyemiz de güzellik kattı, ilçe Emniyet Müdürlüğüne bir hizmet aracı tahsis etti. Tavşanlı ilçemiz en büyük ilçemiz ve bize en yakın ilçemiz. İmkanları ve problemleri de büyük olabilir ama el birliği, iş birliği ile bunların hepsinin üstesinden geliriz" dedi. (Tİ - EFE)

        31.12.2016 11:38:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler