Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un kış raporu

        SAMSUN (İHA) - Samsun Valiliği, afet ve acil durum raporunu yayınladı.

        Samsun Valiliği tarafından il sınırları içinde yaşanan doğal afetler ve sonrasında meydana gelen olayların raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Yapılan açıklamada Meteoroloji 10 . Bölge Müdürlüğü verilerine göre, bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu olarak geçeceği, sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Zirai don, Ulaşımda aksamalar gibi) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

        Öte yandan Samsun'un Ladik ilçesinde kar kalınlığının 30 santim, Radar Böğürtlentepe mevkiinde 40 santim, Çarşamba-Eğridere'de 8 santim ve Havza Yeşilalan Köyünde 4 santim olduğu ifade edildi.

        Raporda diğer kurumlardan alınan verilere göre şu anlık bir sıkıntı olmadığı aktarıldı.

        (ED-MAY-Y)

        01.01.2017 14:21:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler