Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nejat Tezcan, musikiseverlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sanata Hayat Verenler söyleşi ve dinleti programının ilkini gerçekleştiren Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi, Klasik Türk Müziği'nin önemli isimlerinden Nejat Tezcan'ı musikiseverlerle buluşturdu.

        Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda; Doğan Dikmen, Hakan Alvan ve Abdullah Uysal; Nevzat Tezcan'ın hayatından kesitleri katılımcılar ile paylaşarak, Ferdi Koç ve Erhan Bayram refakatinde usta sanatçının beste ve güftelerini icra ettiler. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi tarafından düzenlenen programın önemine değinerek, hazırlanan bu vefa gecesinin gönüllerde müstesna bir yer edinmiş usta sanatçılarımızın unutulmaması için önemli bir an olduğunu belirtti. Akademi Meydanı'nı dolduran musikiseverlere müzik ve söyleşi ziyafeti sunan musikişinaslar, kendilerini keyifle dinleyen misafirlerine teşekkür etti.

        (RŞ-RFK-Y)

        01.01.2017 16:58:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler