Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi'de Trafik Kazası: 1 Ölü

        (Fotoğraflı)

        Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri'nin Develi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre Develi ilçesine bağlı Tekir Caddesi ile Işıklar Kavşak'ta meydana gelen trafik kazasında 28 yaşındaki R.R.Y.'nin kullandığı 38 TL 479 plakalı minibüs ile 24 yaşındaki A.C.'nin kullandığı 38 F 2010 plakalı otomobilin kavşakta çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın etkisiyle 38 TL 479 plakalı minibüsün yan yattığı, sürücü R.R.Y. ile yanında bulunan 45 yaşındaki A.B.'nin yaralandığı, 38 F 2010 plakalı aracın şoförü A.C. ile yanında bulunan A.D.'nin yaralandığı bildirildi.

        Yaralıların ambulansla Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.B.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği kaydedildi.

        Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

        (AÖ-Y)

        02.01.2017 09:48:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler