Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediye Başkanı Özgüven: "2017 hizmet yılı olacak"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 2017 yılında daha fazla hizmet yapacaklarını söyledi.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 2017 yılında daha çok hizmet yapılacağı sinyalini vererek, "2017 yılında daha fazla icraat ve hizmetler yapmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.

        Altyapı'dan üst yapıya, sosyal belediyecilikten, toplum hizmetlerine kadar birçok hizmeti Ereğli halkı ile buluşturan Başkan Özgüven ve ekibi, 2017 hizmet sezonuna da hazırlanıyor. Ekiplerin sahadaki çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özgüven, "Mesai arkadaşlarımız ve halkımızla birlikte daha modern bir Ereğli'nin mimarı için uğraşıyor, çabalıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma, hemşerilerime ve tüm halkımıza yeni yılın ilk mesaisinde sağlık, mutluluk, başarı diliyor, 2017 yılında daha fazla icraat ve hizmetler yapmanın mutluluğunu birlikte yasamak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

        (AH-Y)

        02.01.2017 17:46:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler