Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araban Kaymakam Vekili Soysal görevine başladı

        (Fotoğraflı)

        Ayten Işık

        GAZİANTEP (İHA) - Araban ilçesine atanan Kaymakam Vekili Muhammed Üsame Soysal görevine başladı.

        Araban İlçe Kaymakamı Cuma Emeç'in Malatya Arguvan İlçe Kaymakamlığına atanmasıyla boşalan Araban İlçe Kaymakamlığı görevine Kaymakam Vekilli olarak atanan Muhammed Üsame Soysal, görevine başladı.

        Araban İlçe Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal kimdir?

        Muhammed Üsame Soysal, 1988 yılında Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana'da tamamladı. Lisans eğitimini Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde 2010 yılında tamamladı.

        Memuriyet hayatına 2012 yılında Maliye Bakanlığında Uzman Yardımcısı olarak başladı. Daha sonra bir süreliğine yine aynı bakanlıkta müfettiş yardımcısı olarak çalıştıktan sonra, 2015 yılında Hatay Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisab etti. Valilik stajını Hatay ilinde, Refiklik stajını ise Osmaniye'nin Kadirli ve İzmir'in Bayındır ilçelerinde tamamladı. Ovacık Kaymakam Vekilliği ve Hassa Kaymakam Vekilliği görevinden sonra atandığı Araban İlçe Kaymakam Vekilliği görevine başladı.

        (BRN-Y)

        04.01.2017 09:41:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler