Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksek gerilim hatlarına çarpan doğan ve atmaca köyü elektriksiz bıraktı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Kutluhallar köyünde bir ay arayla doğan ve atmacanın yüksek gerilim hatlarına çarpması sonucu oluşan arıza yüzünden köye toplam 4 saat elektrik verilemediği bildirildi.

        Köy Muhtarı Osman Gündüz, bir ay önce bir atmacanın, dün akşamda yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki doğanın akşam karanlığında köy altı mevkiinde köye elektrik taşıyan yüksek gerilim hatlarına çarpması sonucu atmaca ve doğanın telef olduğunu söyledi.

        Gündüz,"Çarpmanın etkisiyle elektrik trafosunda oluşan arıza Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. (OEDAŞ) ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu giderilirken, her iki arızada 2'şer saat olmak üzere köyümüz toplam 4 saat elektriksiz kaldı" dedi.

        04.01.2017 11:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler