Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Belediyesi, kentin kanalizasyon sistemini yeniliyor

        (Fotoğraflı)

        Melih Yiğit

        ŞIRNAK (İHA) - İçişleri Bakanlığı tarafından Şırnak Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, göreve geldiği kısa zaman diliminde kent merkezinin kanalizasyon sistemi ile ilgili çalışma başlatarak ihaleye çıkardı.

        Şırnak'ın, PKK'lı teröristlerden temizlenmesinin ardından terör saldırılarının oluşturduğu tahribatın giderilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Aralarında terör örgütünün yöneticileri ile dağ kadrosundan gelenlerin de bulunduğu 508 teröristin etkisiz hale getirildiği, 50 ton ağırlığında bin 845 el yapımı patlayıcının imha edildiği, el yapımı patlayıcılarla tuzaklanan 240 barikatın kaldırıldığı, 39 çukurun kapatıldığı kentte, 14 Kasım'da sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından imar ve altyapı çalışmaları başlatılmıştı.

        Şırnak Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu'nun belediyeye kayyum olarak atanmasının ardından belediyeye bağlı ekipler, gece-gündüz demeden çalışarak belediyecilik hizmetini vatandaşların ayağına götürülüyor. Bedirhanoğlu ile yüklenici firma arasında kanalizasyon sisteminin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Bedirhanoğlu, yapılacak kanalizasyon sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını belirterek, "Şehrimizin kanalizasyon sistemini yeniliyoruz. 27 milyon sözleşme bedelli işimizin bugün itibari ile yer teslimini yaptık. Şırnak'a ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (MY-MP-Y)

        04.01.2017 11:52:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler