Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle'de Sarıkamış şehitleri anıldı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Onursal başkanlığını Nevin Gökçek'in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği "Hazin Beyaz" etkinliği ile Sarıkamış şehitleri anıldı.

        Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Hazin Beyaz" adlı Sarıkamış şehitlerini anma programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kur'an tilaveti ve "Hazin Beyaz" adlı tiyatro oyunuyla devam eden programda, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan kısa bir film de gösterildi. Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi sahne alarak gösteri sundu.

        Tören sonrasında "Sarıkamış Şehitleri" temalı şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere SOS Vakfı tarafından hediyeleri verildi. Yenimahalle Kaymakamı Selda Dural ise, SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek'e plaket ve çiçek takdim etti. Program, hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile sona erdi.

        (JA-Y)

        05.01.2017 12:55:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler