Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocukların yüzleri Bremen Mızıkacıları ile güldü

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, 2016'da olduğu gibi 2017 yılında da üyelerine yönelik ücretsiz tiyatro gösterilerine tüm hızıyla devam ediyor.

        Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşen yeni yılın ilk tiyatrosunda, Salim Dörtcan'ın oyunlaştırıp yönettiği Bremen Mızıkacıları, Süleymanpaşalı miniklere eğlence dolu anlar yaşattı.

        Yaşlandığı için işe yaramayacağı düşünülen ve evlerinden kovulan eşek, köpek, kedi ve horozun hayallerini birlikte gerçekleştirmek için çıktıkları yolda yaşadığı maceraların anlatıldığı oyun 2 seans şeklinde gösterime sunulurken Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi minikler salonu tıklım tıklım doldurdu.

        Bir sonraki oyun 20 Şubatta

        Yaklaşık bir saat süren oyun sonunda tiyatro ekibi uzun süre alkışlanırken Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nün düzenlediği ücretsiz tiyatro gösterilerinin devam edeceği bir sonraki oyunun 20 Şubat 2017 Pazartesi Parmak Çocuk, son tiyatro oyunun ise 15 Mart 2017 Çarşamba günü Kediler ve Köpekler adlı oyunlar olacağı belirtildi.

        (HLD-MEF-Y)

        06.01.2017 10:43:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler