Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Genç, eski başkanları ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Kahramanmaraş Tanır Eski Belediye Başkanı Ali Özturan, Gördes Eski Belediye Başkanı İbrahim Emre ve Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya'yı makamında ağırladı.

        Kahramanmaraş Tanır Eski Belediye Başkanı Ali Özturan ve kardeşi İsmet Özturan, Gördes Eski Belediye Başkanı İbrahim Emre ile Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç'e ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa'ya uzun yıllar çeşitli görevlerde hizmet ettiğini bundan sonraki süreçte de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Manisalılara en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içerisinde olacaklarını söyledi.

        (SC-Y)

        06.01.2017 13:47:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler