Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir'den kırsal kalkınmaya 5 proje

        (Fotoğraflı)

        Harun Sak

        BURSA (İHA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın kırsal kalkınma yatırımlarını destekleme programına Yenişehirli 4 şahıs ve 1 kooperatif başvuru yaptı.

        Projeleri yapan MDH Danışmanlık Proje Müdürü Dilek Bora Balaban, toplam 320 bin liralık projelerin yüzde 50'sinin hibe olduğunu belirterek, "Tarım ve hayvancılık ağırlıklı projelere Yenişehirli Engin Horosan, Mehmet Özsöz, Nazif Tuna ve Fatih Demir ile Karacaali Köyü Kooperatifi için başvuruda bulunduk. Proje evraklarımız tamamlandı ve 1 ay içinde dosyalar incelenip kesin karar verilecek. Temennimiz bütün projelerin kabul edilmesi yönünde" diye konuştu.

        Balaban, "15 Şubat tarihinde sona erecek olan projeye başvurmak isteyen vatandaşlarımız zamanını kaçırmasın. Yağmurlama, damlama ve güneş enerjisi ile sulama sistemlerini içine alan proje yüzde 50 hibe destekli" diye konuştu.

        (HS-AF)

        06.01.2017 15:29:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler