Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul yakınına devrilen ağaç korkuttu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Buber

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir ilkokulun yakınına devrilen ağaç, o sırada derste olan öğrencileri ve durumdan haberdar olan velilerini korkuttu.

        Olay Karamürsel'de bulunan Yalakdere İlköğretim okulunda öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre okulun yan kısmında bulunan selvi ağacı, bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle okul bahçesine yakın bir yere devrildi. Gürültü sonrası dışarı çıkan öğrenci ve öğretmenler bahçeye yakın bir yere ağacın devrildiğini gördüler. Daha sonra öğrencilerin haber vermesi üzerine okula gelen veliler ise okul yönetiminden bir olumsuzluk olmadığı bilgisini aldılar.

        Konu hakkında bilgi veren okul yönetimi de okul çevresinde ve içerisinde bulunan bütün ağaçların bakımları ve budanmalarının yapılmış olduğunu, okul bahçesinde öğrencilere zarar verebilecek hiçbir ağacın olmadığını belirttiler.

        (UB-GY-Y)

        06.01.2017 16:22:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler