Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı

        İSTANBUL (İHA) - Meteorolojiden gelen yoğun kar yağışı uyarısının ardından çalışmalara başlayan Beşiktaş Belediyesi, kış hazırlıklarını tamamladı.

        Beşiktaş Belediyesi ekipleri meteorolojiden gelen yoğun kar yağışı uyarısının ardından kış hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, kar ve buzlanma ile mücadele için bin 450 ton tuz, 55 ton solüsyon, 23 iş makinesi, 10 mini kar küreme ve tuz serpme aracı, 1 arazör ve 132 personel ile ilçenin önemli noktalarında çalışmalarına başladı. Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, vatandaşların olumsuz hava koşullarında mağdur olmaması için ekiplere 7/24 çalışmaların devam etmesi talimatını verdi.

        (ÖY-ÖZ-Y)

        06.01.2017 20:05:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler