Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yağış Nedeniyle Aydın-izmir Karayolu Trafiğe Kapandı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın il genelinde etkili olan yağış nedeniyle Aydın-İzmir karayolu trafiğe kapandı. Akşam saatlerinde başlayan yağış sabah kadar devam ederken, meteoroloji yetkilileri yağışın ardından hava sıcaklığının eksi 4 dereceye kadar düşeceğini belirtti.

        Akşam saatlerinden Kuşadası başta olmak üzere il genelinde etkili olan yağışlar nedeniyle zaman zaman trafik aksadı. Cadde ve sokaklar dereye döndü. Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri gece sabaha kadar çeşitli noktalarda çalışma yaptı.

        Aydın-izmir Yolu Trafiğe Kapandı

        Gece yarsından itibaren şiddetini artıran yağış nedeniyle Aydın-İzmir Karayolu İncirliova Sandıklı kavşağındaki aşırı su birikintisi nedeniyle kara yolu trafiğe kapandı. Aydın'dan İzmir istikametine gidecek araçlar otobana yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

        (İK)

        07.01.2017 05:01:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler