Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da 'Teröre Karşı Birlik' açıklaması

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Fatsa Şubesi öncülüğünde Fatsa Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Eğitim-Sen, Eğitim-İş, Yardım Sevenler Derneği, Ordu ADD ve Ünye ADD'nin katılımıyla 'Teröre Karşı Birlik' konulu basın açıklaması yapıldı.

        Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen eylemde grup adına ADD Fatsa Şube Başkanı Nur Hilal Gündüz basın açıklamasında bulundu. ADD Fatsa Şube Başkanı Nur Hilal Gündüz yaptığı açıklamada, "Terörün toplumsal bir sorun. Tüm bireylerin ve sorumluların terörü engellemek için görevlerini yerine getirmesi gerekiyor. Bir tek insanın dahi öldüğü, bir tek çocuğun anne babasına ağıt yaktığı yer, yaşamın bittiği yerdir. Yaşamın bittiği yerde ise, konuşacak ne bir kelime ne de hesap kitap vardır. Ancak çocukların gözyaşını dindirmek, hayatı yaşanılır kılmak vardır yeniden. Hep birlikte ve ayrı gayrı gütmeden, dikenlerin üstüne yürümek vardır. Siz biz olmadan, yanacaksak birlikte yanmak vardır. Bu acıyı, bu ateşi söndürmekten başka yol yoktur" dedi.

        Basın açıklaması terör olaylarını anlatan fotoğraf sergisinin açılması ile son buldu.

        (AA-SLH-Y)

        07.01.2017 17:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler