Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekilleri Boynukara ve Fırat Kadın Kolları Başkanlığının toplantısına katıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığının haftalık olağan toplantısına katılan milletvekilleri gündemle ilgili bilgiler paylaştı.

        AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara ve İbrahim Halil Fırat, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının toplantısına katıldı. Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş başkanlığında gerçekleşen toplantıya Milletvekilleri Adnan Boynukara ve İbrahim Halil Fırat, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu katıldı.

        Toplantıda milletvekilleri ülke gündemi ile ilgili kadın kollarının yönetim kurulu üyelerini bilgilendirerek, yeni anaya, referandum ve parti çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

        Toplantıda ayrıca ülke gündeminin yanında Adıyaman gündemi konuşularak, milletvekillerine talepler iletildi.

        (AHM)

        07.01.2017 18:10:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler