Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'da Sarıkamış şehitleri için yürüdüler

        (Fotoğraflı)

        Saim Çotuk

        YALOVA (İHA) - Yalovalılar, Sarıkamış Şehitleri için düzenlenen yürüyüşe ellerinde bayraklarla katılarak, şehit olan on binlerce Mehmetçiği andılar. Yürüyüşe soğuk hava ve kar yağışına rağmen yoğun bir katılım gerçekleşti.

        102 yıl önce Sarıkamış'ta donarak şehit olan on binlerce askerimiz Yalova'da da unutulmadı. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sarıkamış şehitleri için bir yürüyüş gerçekleştirdi. Atatürk Spor Salonu önünden başlayan yürüyüş, Spor Caddesi, Gazipaşa Caddesi güzergahlarında sürdü. Ardından ellerinde Türk bayrakları taşıyan grup Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Meydanda düzenlenen törende ise Sarıkamış'ta şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        (SÇ-SO-Y)

        08.01.2017 12:19:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler