Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta pazarcı esnafı soğuktan tezgah açamadı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde etkili olan kar yağışı ve aşırı soğuk nedeniyle, birçok pazarcı esnafı tezgâhlarını açamadı.

        Haftada bir gün Cumhuriyet Mahallesi Kadılar Caddesinde kurulan semt pazarını aşırı soğuk ve karlı hava etkiledi. İlçede gece hava sıcaklığı eksi 15, gündüz ise eksi 7 dereceyi görürken aşırı soğuk yüzünden birçok pazarcı esnafı tezgâh açmadı. Bazı esnaflar ise ürünlerini araçlarından indirmeden satış yaptı. Çevre ilçelerden gelen ve don tehlikesine karşı araçlarındaki meyve sebzeleri indirmeyen esnaflar bir süre araçlarının içinde bekledikten sonra hava sıcaklığının yükselmemesi üzerine pazar yerinden ayrıldılar. Pazarda tezgâh açan esnaf ise yaktıkları odun ateşiyle ısınmaya çalıştı.(MA-EFE)

        09.01.2017 11:02:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler