Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kar Tatilini Erciyes'in Eteklerinde At Sürerek Değerlendirdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Mahmut Kılınç

        Kamera : Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Dün etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Kayseri'nin Develi İlçesinde okulların tatil edilmesini fırsat bilen 15 yaşındaki Zuhal Çobanoğlu, kar tatilini Erciyes Dağı'nın eteklerinde at sürerek değerlendirdi.

        Dün akşam Kayseri'nin ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Akkışla, Bünyan, Develi, Tomarza, Felahiye, Pınarbaşı, Sarız ilçelerinde eğitim ve öğretim bir günlüğüne tatil edilmişti. Develi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1. Sınıf'ta okuyan 15 yaşındaki Zuhal Çobanoğlu kar tatilini diğer çocuklardan farklı bir şekilde değerlendirdi. Erciyes Dağı'nın eteğinde bulunan Sindelhöyük Mahallesi'nde at sırtında kardeşini kızakla çeken Zuhal Çobanoğlu, bomboş arazide doyasıya at koşturmanın keyfini çıkardı.

        5 yaşından beri ata bindiğini söyleyen 15 yaşındaki Zuhal Çobanoğlu, "Kar yağışı nedeniyle okullar bu gün tatil edildi. Ben de bunu fırsat bilerek ata biniyorum. Kışın at sürmek bir başka zevkli oluyor" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        09.01.2017 15:54:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler