Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkçı gemileri poyraz nedeniyle Edremit'e demirledi.

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Kuzey Ege'de yaşanan olumsuz hava kuşulları denizleri de etkiledi. Yakaladıkları balıkları indirmek için sakin bir liman arayan 7 balıkçı gemisi Edremit'in Akçay iskelesine demirledi.

        Bölgede etkili olan kar yağışı ve poyraz karada olduğu kadar denizde de hayatı olumsuz etkiliyor. Ege açıklarında tutukları balıkları limana getirmek isteyen balıkçılar Edremit Körfezinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle Akçay İskelesine demirlediler. Balıkçılar bir yandan fırtınanın etkisinden kurtulurken bir yandan da avladıkları balıkları karaya çıkardılar. Genelde yaz aylarında gezi teknelerinin limanladığı Akçay İskelesinde 7 balıkçı gemisinin yan yana demirlemesi büyük ilgi çekti.

        (EME)

        09.01.2017 17:00:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler