Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon tenisçilerden Başkan Çelik'e teşekkür

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa'da düzenlenen il geneli Tenis Şampiyonasında birinci olan Manisa Anadolu Lisesi öğrencileri Volkan Dündar, Hüseyin Genç, Bahri Kılıç, Enes Vatansever okullarına tenis kortu yaparak şampiyon olmalarında büyük katkısı olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret ederek teşekkür etti.

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa'da düzenlenen il geneli Tenis Şampiyonasında birinci olan Manisa Anadolu Lisesi öğrencileri Volkan Dündar, Hüseyin Genç, Bahri Kılıç, Enes Vatansever'i kabul etti.

        Ziyarette Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, Okul Müdürü Orhan Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Recep Gül ve Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Çakır da hazır bulundu. Öğrenciler Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik´in katkılarıyla okula yapılan tenis kortu sayesinde şampiyonluğu ulaştı. Öğrenciler de şampiyonluğu Başkan Çelik'e armağan ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş ve öğrenciler Başkan Çelik'e eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

        (SC-Y)

        09.01.2017 17:17:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler