Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        (ATSO) Başkanı Demirci, Gazeteciler gününü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

        Demirci kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi, ''Yerine getirdiği misyon itibariyle bir anlamda kamu görevi yapan basınımız, ülke ve dünya sorunlarıyla ilgili haber ve düşünceleri duyurarak kamuoyu oluşturulmasına, vatandaşlarımızın kurumları denetleyebilmelerine olanak sağlamaktadır. Zorluk ve güçlüklere rağmen yılmadan yorulmadan çalışan gazetecilerimizin objektif, doğru ve duyarlı haberciliği, yaptıkları mesleğe ayrıca bir kutsallık katmaktadır.

        Bizlerin gönlünde ayrı bir yeri olan yerel basınımızın değerli gazetecileri ilimiz de ki gelişmeleri, yapılan faaliyetleri ve çalışmaları hemşerilerimizle paylaşıp vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi görerek güzel şehrimizin gelişmesinde aktif rol oynamaktadır.

        Bu vesile ile ilimiz de ve ilçelerimizde yerel ve ulusal olarak gazetecilik görevini yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu çalışma hayatı diler Yaşamını yitirmiş olan gazetecileri rahmetle anıyorum.''

        (OY-AA-Y)

        10.01.2017 09:17:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler