Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partililer yaban hayatını unutmadı

        - AK Parti Sarıgöl ilçe teşkilatı soğuk havadan etkilenen sokak hayvanlarını besledi

        (Fotoğraflı)

        Vehbi Sarıhan

        MANİSA (İHA) - AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ve Yönetim Kurulu Üyeleri kış aylarında sahipsiz köpek, kedi ve kuşlar için doğaya yiyecek bıraktı.

        Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim Kurulu üyeleri aralarında oluşturdukları fon ile aldıkları çeşitli yiyecekleri doğada yiyecek sıkıntısı çeken can dostları için ormanlık alana bıraktı. Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy yaptığı açıklamada, "Dağlar karla kaplı, havalar çok soğuk. Bu nedenle doğada yaşayan hayvanlar için yönetim kurulu arkadaşlarımızla sahipsiz hayvanların yemeleri için doğaya yem, ekmek, tavuk etleri, kemikler bırakarak doğada yaşayan hayvanlarımızı beslemeyi amaçladık. Her hafta kış boyunca doğaya yiyecek bırakacağız." dedi.

        (VS-SC)

        10.01.2017 13:07:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler