Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Eroğlu'dan Karabük'e 2 gölet müjdesi

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Karabük'ün Eskipazar ilçesine 2 adet gölet yapılacağı açıklandı.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla Eskipazar Haslı ile Ova gölet ve sulamaları'nın kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

        Eskipazar Haslı ile Ova Gölet ve Sulamaları'nın kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.

        Orman ve Su İşleri BakanıProf. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Eskipazar Haslı göleti ve sulaması ile 2 bin 500 dekar, Ova göleti ve sulaması ile de 5 bin 500 dekar araziye su temin edilecek.

        (YE-YE-Y)

        10.01.2017 14:18:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler