Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta asayiş uygulamaları

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan asayiş uygulamalarında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) üye bir kişi yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 16 kişi de gözaltına alındı.

        Muş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Batman 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan bir kişinin yakalandığı belirtildi. 6-8 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan uygulamalarda ise, 8 bin 987 araç ve 2 bin 320 şahsın sorgusunun yapıldığı belirtilerek, 15 sürücü hakkında cezai işlem uygulandığı ve 2 aracın trafikten men edildiğini, toplamda 3 bin 491 TL para cezası uygulandığı bildirildi. Açıklamada, "Varto ilçesinde meydana gelen 2 iş yerinden hırsızlık ve 1 evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak aranan 4 kişi, 29 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen kasten yaralama olayının firari şüphelisi bir kişi ile haklarında çeşitli suçlardan farklı illerce aranması bulunan 4 kişi yakalanmıştır. Yoklama kaçağı olarak yakalanan 2 kişi de Muş Askerlik Şubesi Başkanlığına teslim edilmiştir. İlimizde pasaportsuz olarak yakalanan yabancı uyruklu 5 kişinin ise işlemleri devam etmektedir. Ayrıca, bir otobüste yapılan aramada, bir şahsa ait bagajda 120 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Ekiplerce yapılan diğer uygulamalarda ise, 5 kişi üzerinde yapılan aramada 29 gram esrar maddesi, bir şahsın üzerinde de kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecektir" denildi.

        (NA-MSA-Y)

        10.01.2017 15:01:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler