Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataşehir'in can dostları emin ellerde

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ataşehir Belediyesi, etkisini sürdüren ağır kış koşulları ile mücadele kapsamında, ilçedeki sokak hayvanları için ekiplerini seferber etti. Hayvanseverlerle işbirliği de yapan Belediye, mama dağıtımı yanı sıra yaralı sokak hayvanları için gelen ihbarları da değerlendirerek acil müdahalede bulunuyor.

        Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri 6 Ocak Cuma günü başlayan yoğun kar yağışına karşı can dostlarını yalnız bırakmıyor. Ekipler, bakıma muhtaç ve beslenmekte zorluk çeken sokak hayvanları için nöbetçi ekiplerini seferber ederek ilçe genelinde aralıksız besleme noktaları oluşturdu. Ayrıca Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Ataşehir'de bulunan gönüllü hayvanseverler ile işbirliğinde bulunarak sokak hayvanları için mama dağıtımını da sağlıyor. Vatandaşlardan bu konuda gelen ihbarları da değerlendiren veteriner hekimler, tedavi gerektiren sokak hayvanlarına acil müdahalede bulunuyor.

        Vatandaşların Ataşehir'de yaptığı sokak hayvanlarına ait kulübe ve barınma yerleri de yine belediyenin görevlileri tarafından kontrol edilerek, yiyeceksiz ya da yaralı sokak hayvanları tespit ediliyor.

        (HB-ÖK-Y)

        10.01.2017 16:11:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler