Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gördes Kaymakamlığı'ndan kar uyarısı

        (Fotoğraflı)

        Recep Şener

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Gördes İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, yoğun kar yağışına rağmen ilçenin giriş ve çıkışındaki yolların açık olduğunu belirterek, üzerinde kar biriken ağaçların devrilme riskine karşı sürücüleri araçlarını güvenli yerlere bırakmaları konusunda uyardı.

        Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı Manisa'nın Gördes ilçesinde de hayatı olumsuz etkiledi. Gördes İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, yoğun kar yağışına karşı vatandaşları uyardı. Bilgin, "Gördes ilçesinin giriş ve çıkışlarında bulunan ana arterler açık, ancak ilçe içerisinde yoğun kar yağışı sebebiyle özellikle ilçe merkezindeki ağaçlar üzerinde biriken karların ağaçlarda devrilme ve dallarda kırılma riski oluşturduğu dikkate alınarak, araç sahiplerinin araçlarını daha güvenli yerlere park etmeleri, yayaların ağaçların devrilme ve kırılma riski taşıyan yerlerdeki yaya kaldırımlarını kullanmamaları gerekmektedir. Ayrıca Kaymakamlığımız bünyesinde bir kriz merkezi oluşturulmuştur. " dedi.

        (RŞ-ÖND-Y)

        10.01.2017 17:52:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler