Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda sokak hayvanlarına yardım eli

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Dilovası Belediyesi sahip çıktı.

        Dilovası'nda etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava şartları sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekipleri yetişti. Dilovası Belediyesi, olumsuz hava şartlarından dolayı ilçe genelinde hayvanların hayatlarını devam ettirebilmeleri için "Sokak Hayvanlarını Besleme Aracı" ile sokak sokak dolaşıyor. Dilovası Belediyesi, kar yağışının devam etmesi üzerine Başkan Toltar'ın talimatı ile harekete geçen ekipler, ilçenin belli noktalarında sokak hayvanlarının ve kuşların beslenmeleri için yem ve mama bırakarak hayvanların aç kalmamaları sağlandı.

        (İG-RFK-Y)

        11.01.2017 11:01:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler