Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze'de avlu ve bahçeler kardan temizlendi

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kar yağışı nedeniyle kentin cami avlularında, okul ve sağlık ocağı bahçelerinde biriken karları temizleme çalışması gerçekleştirdi.

        Kar ve buzlanmadan kaynaklı olası kazaları önlemek, öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği için ekipler bahçelerde biriken karları temizledi. Çalışmalar neticesinde Mustafa Paşa, Tatlıkuyu, Mehmet Akif Ersoy, Sultan Orhan Kışla, Hz. Ömer, Huzurkent, Mutlukent ve Karakoyunlu cami avlusu, Sultan Orhan İlkokulu, Kromen Çelik İlköğretim Okulu, Muzaffer Altıntaş Anaokulu ve Ortaokulu ve Tatlıkuyu Sağlık Ocağı'nın bahçeleri kardan temizlendi. Ekipler belirlenen noktalarda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

        (İG-RFK-Y)

        11.01.2017 11:40:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler