Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den basın kuruluşlarına ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Niyazi Deniz

        SİİRT (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt yönetimi ile Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarından oluşan bir heyet, Siirt'teki basın kuruluşlarını ziyaret ederek "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün kutladı.

        Gazetecilerin günlerini kutlayan Ak Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, çağın dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, ideal manada haberin doğrusunu halka ulaştırma gibi önemli bir misyonu yürüttüğünü söyledi. Çalapkulu, "İlimiz basın emekçilerinin de bu konudaki duyarlılığı, tarafsız ve evrensel normlara uygun ilkeler çerçevesinde yayıncılık anlayışı kamuoyunu aydınlatarak önemli bir görev yürütüyor. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.

        (MND-MP-Y)

        11.01.2017 12:22:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler