Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basketbolda Osmaniye Cebelibereket Ortaokulu birinci oldu

        - Osmaniye'de Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları sonucunda Osmaniye Cebelibereket Ortaokulu birinci oldu

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye'de Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları sonucunda Osmaniye Cebelibereket Ortaokulu birinci oldu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tosyalı Spor Salonunda gerçekleşen Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda birinci Osmaniye Cebelibereket Ortaokulu, ikinci Atabey Koleji üçüncü Özel Biltepe Orta Okulu, dördüncü ise 100. Yıl Orta Okulu oldu.

        Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ve okullara madalya ve kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Spor Şube Müdürü Arif Özsarı tarafından verildi.

        (KSM-Y)

        11.01.2017 17:47:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler