Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Kılıç'tan kahvehane toplantıları

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Bandırma Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç mahallelerdeki kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşların dertlerini ve isteklerini birebir dinliyor.

        Beraberinde Emniyet amirleri ile yapılan ziyaretlerin ilki Levent Mahallesi'nde bir kahvehaneye gerçekleştirildi. Karşılarında Emniyet Müdürü ve Polisleri gören mahalle sakinleri ilk önce şaşırsa da bunun kısa sürede bir ziyaret olduğunu anlayınca, Müdür Kılıç ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Emniyet Personeli kahvehanedeki vatandaşların tek tek tokalaşıp hatırlarını sorarken, Emniyet Müdürlüğü'nün bastırdığı çeşitli uyarıcı broşürleri de dağıttılar.

        Vatandaşların genel şikayetleri arasında telefon dolandırıcıları ve trafikte yaşadıkları problemler oluşturdu. Emniyet Müdür Kılıç, bu tür ziyaretlerin bundan böyle haftada 2-3 gün yapılacağını ve özellikle Bandırma'nın uzak mahallelerinden başladıklarını ifade ederek, mahalle sakinlerinin Emniyet ile ilgili sorunlarını, önerilerini, isteklerini çekinmeden kendilerine iletmelerini istedi.

        11.01.2017 18:35:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler