Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saylar: " Parti teşkilatlarımız ile ilgili herhangi bir bilgi veya belge gelmemiştir"

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - AK parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, parti ile ilgili olarak son günlerde çıkan FETÖ/PYD terör örgütü ile haberler konusunda açıklama yaparak, ellerine ulaşan herhangi bir belgenin olmadığını söyledi.

        Başkan Saylar, "AK Parti teşkilatları ile ilgili araştırmalar neticesinde; Savcılık, Emniyet Müdürlüğü ile İstihbarattan herhangi bir bilgi veya belge gelmemiştir. Bu konuyla ilgili bilgi veya belge geldiği takdirde gerekenin kim olursa olsun yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz da; hain darbe teşebbüssünde bulunan, halkımıza kurşun sıkan, vatana ihanet edenler ile nasıl mücadele ettiğimizi halkımız görmektedir ve mücadelemizin de devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

        (YE-YE-Y)

        12.01.2017 14:59:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler