Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Civelek, 'Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı'na katıldı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli Valisi Esengül Civelek, üniversite ve sanayi imkanlarının kamu eliyle birleştirilerek, karşılıklı bir etkileşim ve bütünlük içerisinde, bilimsel, teknolojik ve ekonomik olarak tarafların daha iyi seviyelere ulaşması için yapılan sistemli çalışmaların bütünü olarak tanımlanan Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Toplantısına katıldı.

        Kırklareli Valiliği Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği çalışma gurubunun 2016 yılında yaptığı faaliyetler, Kırklareli KOSGEB Müdürlüğünün destekleri, Trakya Kalkınma Ajansın Kırklareli Yatırım Destek Ofisinin faaliyetleri ve Kamu Üniversite Sanayi İşbirliğini geliştirme konuları görüşüldü.

        (YG-MK-Y)

        12.01.2017 16:38:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler