Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatsa'da parklar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Fatsa Belediyesi halkın sosyal yaşam alanları içerisinde bulunan parklarda yenileme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

        Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, parkların çocukların ve ailelerin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlara dönüştüğünü belirterek, "Zafer Parkımız, modern çocuk oyun grupları ve yenileme çalışmaları sonrası daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuştu. Engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın hayata karışmaları, bizlerle birlikte olmaları ile yaşadığımız kent daha da renklenecek ve farklı anlamlar kazanacak. Bu bilinçle bu parkımız da kentimizin ilk olma özelliğine sahip engelsiz bir çocuk oyun gurubumuz bulunuyor. Zıp zıp, tahterevalli, engelsiz salıncak ve diğer oyun elemanları gibi yeni nesil çocuk oyun grupları yerleştirildi. Kısacası vatandaşlarımızın sosyalleştiği, çocuklarımızın oyun oynayarak güzel ve eğlenceli vakit geçirdiği Zafer Parkımız çok daha modern ve estetik bir görünüme kavuştu" dedi.

        Son olarak Başkan Anlayan vatandaşlara seslenerek, "Lütfen bu parkları kendi eviniz, kendi eşyanız gibi düşünerek koruyunuz. Yapılan parklar ne kadar uzun süre dayanırsa çocuklarımız da o kadar mutlu olacaktır" ifadelerini kullandı.

        (AA-SLH-Y)

        12.01.2017 18:23:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler