Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yüksel'den Başkan Arslan'a iadeyi ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Akif Doğan

        KASTAMONU (İHA) - Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a iadeyi ziyarette bulundu.

        Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan Kaymakam Yüksel'i makamında ağırladı. İlçede güzel hizmetler adına ellerinden gelen özveriyi karşılıklı olarak gösterileceğine emin olduğunu söyleyen Kaymakam Yüksel, Başkan Arslan'a çalışmalarında başarılar diledi.

        Başkan Arslan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bölgede sayılı bir konumda olan Taşköprü'de bir süredir yaşanan mülki amir eksikliğinin giderilmiş olmasından dolayı tüm Taşköprü halkı gibi kendisinin de mutlu olduğunu ve geçen sürede yaşanan eksikliklerin kısa sürede giderilmesi için var güçleriyle çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

        (Vİ-AY)

        13.01.2017 17:18:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler