Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her yerde dedesinden kalma kedisini arıyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Bülent İba

        Kamera : Bülent İba

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde dedesinden kalma kedisini kaybeden Yunus Baybaş, 'Ararat' isimli kedisini bulana 5 bin TL para ödülü vereceğini belirtti.

        Doğubayazıt TOKİ konutlarında oturan 27 yaşındaki evli 3 çocuk babası Baybaş, ölen dedesinden 'çöl aslanı' olarak nitelendirdiği 'Ararat' isimli bir kedi kaldı. Aşırı tüylülüğü ve büyüklüğüyle dikkat çeken 10 kiloluk kedi, yıllar önce dedesi tarafından Yunus Baybaş'a verildi. Kedisini et ve tatlı ile besleyen Yunus Baybaş, 1 hafta önce kaybettiği Ararat'ı bulabilmek için sokak sokak arıyor. Kedisinin kaybolması üzerine kedinin fotoğraflarını çıkararak sokak sokak i arayan Baybaş, kedisini bulanlara 5 bin TL vereceğini söyledi. Günlerdir Ararat isimli kedisini aradığını belirten Baybaş, "Bir hafta on gündür fotoğraftaki kedimi arıyorum. Buradan bütün Doğubayazıt halkına sesleniyorum bu kediyi görenler veya bulanlar Allah rızası için bana ulaşsınlar. Kedi, dede yadigarıdır çok severdim. Yani hem insaniyet namına hem de bulana 5 bin TL vereceğim. Bu kış vakti kedim nerede, ne yapıyor çok merak ediyorum. Evde hep yanımda otururdu, dertleşirdik, sohbet ederdik. Belki konuşamazdı ama anlardı beni. Üzerindeki tüye güneş vurduğu zaman altın gibi parlardı. Boynunda da bir nazar boncuğu var. İnanın şu an o kadar üzgünüm ki kelimeleri bile toparlayıp konuşamıyorum. Sadece bulanlar insanlık namına bana ulaşsınlar başkada bir şey demiyorum konuşmak istemiyorum" dedi.

        (Bİ-ŞAK-Y)

        14.01.2017 12:07:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler