Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu okulda oyun ve okuma köşesi var

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Atatürk İlkokulu; okuma ve oyun köşelerine sahip sınıflarıyla diğerlerinden ayrılıyor.

        Öğrencilerin kişisel ve zihinsel becerilerini, kurgulama, empati, paylaşma ve iletişim duygularını, motor gelişim faaliyetlerini destekleyerek, davranışlarını şekillendirmeyi öğrenmeleri için oyun ve okuma köşeleri oluşturmayı sürdürüyorlar. Öğrencilerin; "Montessori'nin 'Oyun Çocuğun işidir' sözünden yola çıkıp, özellikle teneffüslerde de paylaşarak oyun oynamayı ya da kitap okumayı tercih ettiğini belirten veliler ise; "Okuma ve Oyun köşelerinin oluşumuna destek olan Okul Müdürü Mustafa Karaman'a, Öğretmenlerimiz Nisa Torun Nazmiye Özsaray'a, bu projeye destek verenlere ve emeği geçen herkese çocuklarımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

        (SS-BD)

        16.01.2017 07:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler