Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'a modern mezbahane

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav Belediyesi, modern bir mezbahane için çalışma başlattı.

        Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün yaptığı denetimler sonucu, çalışma şartlarının uygun olmadığı belirtilen mezbahanın sil baştan yenileneceğini ifade eti.

        Özkan, "Modern mezbahanın yapımı için müracaatları değerlendiriyoruz. Bölgenin en büyük hayvan pazarına sahip olan ilçemizde, arzu ettiğimiz modern mezbahaya en yakın bir zamanda kavuşacağız. Çevre il ve ilçelerdeki modern mezbahaları inceledikten sonra müracaat eden yüklenicilerin çalışma şartları belirleyip, içerisinde büyük baş ve küçük baş hayvan kaldırma vinci, aktarma ve kanama raylı sistemi ve makaraları, kesimleri dinlendirme odası gibi modern bir tesis kurmak için çalışmalar yakın zamanda başlayacak" dedi. (MEİ-EFE)

        16.01.2017 10:50:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler