Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar "Pepe" adlı oyun ile gönüllerince eğlendi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te gerçekleştirilen Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında çocuklar "Pepe" adlı tiyatro oyunu ile buluştu.

        Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve Bileciklilerden büyük ilgi gören etkinlikte yüzlerce çocuk, tiyatro oyunu ile gönüllerince eğlendi. Her yıl on binlerce tiyatro severin tiyatro ile buluştuğu Bilecik'te, yetişkinler başta uluslararası Bilecik tiyatro festivali olmak üzere tiyatronun güzelliğini yaşarken çocukların da kendileri için her pazar günü ücretsiz olarak hazırlanan tiyatro oyunları ile güzel vakit geçiriyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın çocuklara armağan ettiği ve Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında hazırlanan Pepe adlı çocuk oyununu izleyen çocuklar bol bol dans etti.

        (CKT-CY-Y)

        16.01.2017 13:43:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler