Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırsal mahallelere yatırımlar sürüyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediyesi, kırsal mahallelerde yatırımlarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kırsal mahallelerin ihtiyaçlarını dikkate alarak sosyal tesis, muhtarlık binası ve düğün salonu yapıyor.

        Yunusemre Belediyesi, kırsal mahallelerin sorunlarını bir bir gideriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde ihtiyaç durumuna göre sosyal tesis, düğün salonu ve muhtarlık binası yapıyor. 4 mahallede muhtarlık binası tamamlanırken; 4 tanesi de tamamlanma aşamasına geldi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Çerçi açıklamasında, "Ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde düğün salonlarını tamamlıyor. Seyitli, Düzlen, Dazyurt ve Otmanlar mahallelerimizin düğün salonlarını bitirmek üzereyiz. Ayrıca ilçemizdeki 4 muhtarlık binamızı tamamladık. 4 muhtarlık binamızı da tamamlamak üzereyiz. Vatandaşımızın güzel, refah bir ilçede yaşaması için çalışmalarımız sürecek" dedi.

        (SC-Y)

        16.01.2017 16:40:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler