Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ataşbak, dünya şampiyonu dansçıları kabul etti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, dansta dünya şampiyonluğunun gurur verici bir olay olduğunu söyledi.

        Ataşbak, geçen ay Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde gerçekleştirilen Dünya Latin Dans Kupası Büyükler kategorisinde dünya şampiyonu olan La Noche Dans ve Sanat Atölyesi Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Oktay Filazoğlu ile sporculardan Ayben Soyal ve Ceyhun Dinç çiftini makamında kabul etti.

        Adana'nın adını sürekli başarılarla duyuran sporcuların sayısının artmasının çok önemli olduğunu söyleyen Ataşbak, "Son yıllarda kentimizde ve ülkemizde dans sporunda ki gelişmeler beni mutlu ediyor. Kentin ve ülkenin tanıtımına katkı sağlayan sporculara daima destek olacağız" dedi.

        (ADN-Y)

        17.01.2017 11:07:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler