Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucuyla mücadelede herkes üzerine düşen görevi yapmalı

        - Vali Azmi Çelik;

        - "Bu mücadeleyi sadece kendimiz için değil, geleceğimizi kurtarmak adına yapmalıyız"

        - "Uyuşturucu, bütün dünyanın başını ciddi derece ağrıtan, nesillerin geleceğini karartan bir sorun haline geldi"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, bütün ilgili kamu kurum ve kuruluşların, üniversitelerin birlikte topyekûn bir bütün olarak uyuşturucu ile yeterince mücadele etmek zorunda olduklarını belirterek, "Bunu yaparken sadece kendimiz için değil geleceğimizi kurtarmak adına yapmalıyız" dedi.

        Uyuşturucu İle Mücadele Koordinasyon Kurulu 2017 Ocak Ayı Toplantısında konuşan Vali Çelik, uyuşturucunun sadece kendilerinin ve ülkenin değil aslında bütün dünyanın başını ciddi derece ağrıtan, nesillerin geleceğini karartan bir sorun haline geldiğini anlattı. Sağlıklı bir toplum yetiştirilmesinde uyuşturucunun büyük bir engel teşkil ettiğini aktaran Vali Çelik, gençlerin meşgul edecek faydalı işlerin konulması gerektiğine vurgu yaparak, "Bizim, gençlerin önüne ulaşabilecekleri daha faydalı olabilecekleri alanları oluşturmamız lazım. Hiç kimse uyuşturucu gibi bir hadiseden kendini soyutlamak gibi bir hakka sahip değil. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Bu herkes için geçerli birinci derecede kamu kurumlarımıza büyük görevler düşüyor. Uyuşturucuyla bir bütün olarak bütün ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız, üniversitelerimiz birlikte topyekûn bir bütün olarak yeterince mücadele etmek zorundayız. Bunu yaparken sadece kendimiz için değil geleceğimizi kurtarmak adına yapmalıyız. Bizler çocuklarımıza güzel gelecek bırakmak adına bu çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

        Vali Çelik'in açılış konuşmasından sonra sırasıyla ilgili kurumlar yaptıkları çalışmaları sunumla anlattı. Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinden sonra toplantı sona erdi.

        Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu'nda, Vali Azmi Çelik başkanlığında gerçekleştirilen Uyuşturucu İle Mücadele Koordinasyon Kurulu 2017 Ocak Ayı Toplantısına; Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uysal Ağaoğlu, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadri Demirel, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        (İHA-MET-Y)

        17.01.2017 11:33:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler