Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Partili kadınlardan Suriyelilere yardım

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, temin edilen gıda maddeleri, kıyafet ve oyuncaklardan oluşan yardımlar, Suriyeli ailelere dağıtıldı.

        AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, Suriye'de ki savaştan kaçıp mülteci durumuna düşmüş, insanlara yapılan yardımların önemine dikkati çekerek, Suriye'de yaşayan insanların acısını yüreklerinde hissettiklerini belirtti. Evsen, "İnşallah yaptığımız yardımlar, Suriyeli kardeşlerimize, küçük de olsa bir nefes olur. Onların dertlerine, ufak da olsa bir derman olur. Bizler AK Partili kadınlar olarak Suriyeli kardeşlerimizi gurbette yalnızlık hissettirmemek için bu tür yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsan olarak, bize düşen, bu savaştan kaçıp mülteci durumuna düşmüş Suriyeli, Müslüman kardeşlerimize yardım etmek ve sahip çıkmaktır. Peygamber Efendimizden bize intikal eden Ensar görevimizi üstlenmeye gayret ediyoruz. Allah biran önce memleketlerindeki sıkıntılarının sona ererek memleketlerine dönmelerini nasip eylesin" dedi.

        (İHA-AKK-Y)

        17.01.2017 12:38:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler